top of page

Webbplats & E-handel

Din hemsida är din verksamhets ansikte utåt.

En lättillgänglig webbplats med god design kan göra hela skillnaden för din verksamhet.

Vi erbjuder professionella hemsidor enligt dina önskemål.

Mitt Företag AB

Hem
Tjänster
Kontakt
Om oss

Personlig anpassning

Vi skapar en hemsida formad efter dina behov.

Tillsammans med dig ser vi till att hemsidan är både modern och praktisk.

Kostnadseffektivt

Vi använder befintlig teknik så långt som möjligt vilket betyder att slutprodukten blir stabil. Dessutom sparar det tid och pengar. Varför uppfinna hjulet på nytt? I vissa fall behöver vi koda för att få till det precis enligt dina önskemål.

Syns du, finns du

Hur bra hemsida du än har, behöver dina kunder kunna hitta dig. Vi jobbar med sökmotoroptimering (SEO) för att lättare nå ut till din målgrupp och din kunder. 

Kort sagt gör vi det lätt att hitta till din hemsida från ex. Google.

God design

Ett bra upplägg på din hemsida med en frisk look är viktigt för att dina kunder ska hitta det de letar efter och bli inspirerade att välja dina tjänster eller varor.

Självklart anpassar vi upplägg och design efter syftet och användningsområdet av din sida. Om vi exempelvis bygger en webbshop är det av yttersta vikt att man lätt ska kunna hitta den varan man letar efter och inte störas av onödigt innehåll.

Om vi istället bygger en enklare landningsida vars syfte är att presentera ett företag eller verksamhet, men där användaren inte behöver leta efter information på samma sätt, är det viktigare att det lilla innehåll som finns på sidan är fräscht och verkligen representerar ditt företag på rätt sätt. 

Din hemsida är din verksamhets ansikte utåt, och därför att det av stor vikt att du är nöjd med upplägg och design.

Vi hjälper dig dit.

bottom of page