Kopia av Namnlös (5).png

PRISER

Färdiga paket

18157.jpg

Konsulttjänst

Vi bygger din webbplats/ tjänst precis utifrån dina önskemål. Detta kan vara allt ifrån ett forum till en avancerad  prenumerationstjänst.

PRIS: 450 kr / timmen

Vad kostar när du skapar en hemsida?

Round Clock
Arbetstid

Det tar tid att skapa en helt ny design anpassad efter ett speciellt varumärke och få fram rätta känslan. Vi tar 450 kr/ timme exklusive moms.

1024px-Wix.com_website_logo.svg.png
Webbhotell och hemsideprogram

Ett webbhotell är själva servern som hemsidan är upplagd på. Detta brukar kosta olika mycket beroende på hur stor hemsidan är och hur mycket trafik sidan har. Hemsideprogrammet är ett program för att kunna redigera och upptadera hemsidan. Vi brukar använda wix.com där både program och webhotell ingår. Wix.com tar 8,5 euro/ månad.

Dot-se-logo.svg.png
Domännamn

Ett domännamn kostar olika beroende på vilken typ av domän man väljer. ".se" kostar exempelvis 150 kr/ år.

2896301_edited.png
Bilder och material

För att skapa en hemsida behövs bilder och material. Vi har tillgång till databaser med stora mängder gratisbilder och illustrationer. Vi kan även erbjuda foto- och film-tjänster i samarbete med Transform Reklam & Media.

 

Extrakostnader för e-handel

5175591_edited_edited_edited.png
5175591_edited.png
Betalningstjänst

Vi brukar använda oss utav stripe.com för korttransaktioner. Kostnaden är 1,4% utav beloppet + 2,5 kr per transaktion, vilket är mindre än genomsnittet. 

1024px-Wix.com_website_logo.svg.png
Program för webbutik

Vi brukar använda wix.com:s plug-in för e-handel. Att välja till detta kostar cirka 50 kr mer/månad jämfört med en vanlig prisplan utan möjlighet att utöva handel online.

Kostnadsfri offert

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med ett prisförslag. Självklart är detta gratis!

Beskriv ditt önskemål

arrow&v