NA Digitlisering

Er DevCo Consultants AB

Er DevCo hjälper till att förändra, utveckla och kvalitetssäkra kemisk laboratorieverksamhet och önskade en ny, uppdaterad hemsida.

Sidan har en mörk bakgrund för att vara vänlig mot ögat och samtidigt lyfta fram innehåll och text.

 

Bilder och Videor

Vi bad Anton på Transform Reklam & Media åka och besöka Sune i laboratoriet för att ta bilder och rörligt innehåll till hemsidan.

Två-språklig sida

Sidan finns tillgänglig på två språk. Svenska och engelska. Sidan känner automatiskt av vart i från i världen användaren surfar i från och dirigerar om han/hon till den engelska sidan om användaren surfar i från ett annat land än Sverige. Självklart går det även att växla språk manuellt i menyn genom att klicka på flaggorna.


Mobilanpassad

På de sidor vi har byggt, kan vi se att ca 85 % av alla besökare använder sin mobiltelefon när de surfar. Därför är det mycket viktigt att sidan är byggt utefter det. De flesta hemsidor vi bygger, har två versioner. En version som visas på en dator och en version som visas på en mindre skärm med annan upplösning (ex en mobiltelefon). På så vis är sidan alltid användarvänligt och professionell. Självklart är erdevco.com också mobilanpassad.STATUS: Slutfört

Senaste inlägg

Visa alla