Kopia av Namnlös (5).png

Effektivisering

Vi kan hjälpa dig att spara tid och energi genom att använda sig utav de digitala system som 2021 erbjuder. Detta kan vara allt ifrån OFFICE 365 till mallar, formulär, databaser och dokumenthanteringsystem.

Word och PDF-mallar

Har du återkommande avtal eller pappersarbete? Vi kan hjälpa dig att skapa olika typer utav malla för att effektivisera ditt arbete.

Documents-(1).jpg
4912309.jpg

Formulär

Vi hjälper dig att skapa formulär på nätet. Dessa kan användas till alltifrån kundundersökningar, till att fylla i och signa avtal eller rapporter.

OFFICE 365

Vi hjälper dig att flytta till OFFICE 365.

OFFICE 365 är ett kraftfullt verktyg med många funktioner. Framför allt används det för att lagra, dela och hantera filer och dokument.

3861.jpg

Vi kan hjälpa dig att lagra och hämta information i databaser. Detta kan bland annat användas till att spara uppgifter om kunder och produkter för att sedan kunna få automatiskt ifyllda avtal och dokument.

Office-365-logo.png
Office-365-logo_edited.png

Databaser

Syns du, finns du.

Hur bra hemsida du än har, behöver dina kunder kunna hitta dig. Vi jobbar med sökmotoroptimering (SEO) för att lättare nå ut till din målgrupp och din kunder. 

Kort sagt gör vi det lätt att hitta till din hemsida från ex. Google.

5326066.jpg

Konsultation

Vi är med dig - hela vägen

Vi erbjuder helhetslösningar för att ditt företag ska kunna digitaliseras och effektiviseras. Vill du ta ditt företag till nästa nivå genom att exempelvis, starta en webbutik eller bli mer närvarande på internet och sociala medier? Vi hjälper till med alltifrån teknisk support, utveckling utav webbplatser, e-handel, samt dokumenthantering. Vi hjälper även till med användbara tips på hur du kan utveckla din webbplats.

Kontakta oss så pratar vi mer.

4022164.jpg

Sökmotoroptimering (SEO)

SEO eller Search Engine Optimization handlar om att öka din hemsidas exponering på exempelvis, Googles sökmotor. I en allt mer konkurrenskraftig marknad så är det viktigt för företagare att strategiskt arbeta för att öka sin sökmotoroptimering. 

Google är världens mest kända sökmotor. Därför strävar många företag efter att bli nummer ett på Googles söklistor. Med hjälp av relevanta sökfraser är chansen större att nya kunder upptäcker och väljer ditt företag.

5326066.jpg

Vårt mål är att fler kunder ska hitta dig och dina varor eller tjänster med hjälp av sökord. Om en kund googlar på till exempel ”fotograf” eller ”städfirma” och staden de bor i så kommer de mest relevanta resultaten att synas på Google. Lokal sökordsoptimering är därför ett sätt för lokala företag att öka sin kundbas.

En bra SEO-strategi kan alltså göra underverk för din verksamhet. Vi hjälper dig dit.

Keyboard and Mouse

Vill du bli kontaktad?

Ange din e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig och pratar med så snart vi kan.

arrow&v

Tack! Vi ser fram emot att interagera med dig.